ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Αφορά αγορές άνω των 100€ όπου το συνολικό βάρος της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 70 κιλά. Ισχύει Πανελλαδικά.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλλεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Ταχυμεταφορική (Courier).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα pyrostia.gr συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική ACS, η οποία καλύπτει παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ήμερες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από την αποθήκη μας. Το κόστος των μεταφορικών αναγράφεται σε κάθε παραγγελία σας στην ηλεκτρονική σελίδα μας και μπορείτε να το ελέγξετε προτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Συμβατική μεταφορική (Πρακτορείο).

Προϊόντα μεγάλου όγκου ή και προϊόντα βάρους άνω των 20kg για εκτός Αττικής, αποστέλλονται με συμβατική μεταφορική (Πρακτορείο).

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 3-4 ημέρες. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. Για την παράδοση στο εσωτερικό ή στον όροφο του σπιτιού σας ή σε απομακρυσμένες περιοχές και χωριά πρέπει να κάνετε ειδική συμφωνία με την μεταφορική για το επιπλέον κόστος.

Με φορτηγό της εταιρείας μας (για παραδόσεις εντός Κρήτης).

Για προϊόντα εντός της Κρήτης, η παράδοση γίνεται με οχήματα της εταιρείας μας.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Κατηγορία Βάρους Νο.1 – Από 0 έως 10 κιλά τα μεταφορικά είναι 5€ Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ήμερες με ταχυμεταφορική (courier). Ισχύει Αντικαταβολή.

Κατηγορία Βάρους Νο.2 – Από 10 έως 25 κιλά τα μεταφορικά είναι 7,50€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-4 εργάσιμες ήμερες με Courier η πρακτορείο μεταφορών είτε με φορτηγό της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής)

Κατηγορία Βάρους Νο.3 – Από 25 έως 50 κιλά τα μεταφορικά είναι 12€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών ή με φορτηγό της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής)

Κατηγορία Βάρους Νο.4 – Από 50 έως 150 κιλά τα μεταφορικά είναι 25€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών ή με φορτηγό της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής)

Κατηγορία Βάρους Νο.5 – Από 150 κιλά και άνω τα μεταφορικά είναι 50€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών ή με φορτηγό της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Eurobank:

Alpha Bank:

Πειραιώς Τράπεζα  IBAN:

Εθνική Τράπεζα  IBAN:

Δικαιούχος: energy house

Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το λογιστήριο της εταιρίας μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο τηλ. 2810310223 ή όπως αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω mail στο ( info@tzakia-irakleio.gr) .

Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας, από την έδρα μας:

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα μας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής.

Energy House – Καλογεράκης Μηνάς
Πυράνθου 88 & Θένων
Τ.Κ.: 71305
Ηράκλειο- Κρήτης

Τηλέφωνο : +30 2810310223

Προκειμένου να παραλάβετε απο την έδρα μας, θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί η παραγγελίας σας και να έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικά οτι το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραλαβή.