ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Η εταιρεία Kal Energy House στο Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτει μία πλούσια γκάμα καινοτόμων προϊόντων εναλλακτικής θέρμανσης όπως:

  • Ενεργειακά Τζάκια
  • Τζάκια Pellet

Όσον αφορά την αισθητική του τελικού αποτελέσματος ενός ενεργειακού τζακιού, καλύπτεται από μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων Μαρμάρων, Γρανιτών, Χαλαζιακών, inox και φυσικής Λάβας ώστε να υπάρχει το τέλειο αποτέλεσμα συνδυασμού απόδοσης και εμφάνισης, ενώ οι νέες σειρές ενεργειακών τζακιών, καθώς και τζακιών αερίου και pellet, με προδιαγραφές απόδοσης από 8KW - 18KW, εκτίθενται στον εκθεσιακό χώρο στις κάτω Γούβες Ηρακλείου Κρήτης.

Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την Κρήτη και συνδυάζουμε την άριστη ποιότητα με την χαμηλότερη κατανάλωση καύσιμης ύλης, στις καλύτερες τιμές.

Η εταιρεία Kal Energy House στο Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνει:

  • Μελέτη του χώρου
  • Μεταφορά
  • Αξιόπιστες και προσαρμοσμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες.
  • Τις καλύτερες φίρμες τις αγοράς

Τα ενεργειακά τζάκια που τοποθετούμε ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα εκτελούν όσο το δυνατόν καλύτερη καύση και να αποσκοπούν στην ελάχιστη αποβολή διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Έτσι φροντίζουμε το περιβάλλον ενισχύοντας την οικολογική μας συνείδηση και κατ’ επέκταση και τον άνθρωπο.

Τα τζάκια της Kal Energy House στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσιάζουν εξαιρετική απόδοση και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα γύρω από ην φωτιά. Χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση και χαρίζουν σταθερή θερμοκρασία.
 

ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΖΑΚΙΑ ΑΕΡΟΣ


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ ΑΕΡΟΣ